Технологии

Нашите експерти са на разположение да работят заедно с Вас и да Ви подкрепят със знанието си във всички етапи на проекта. С наша помощ можете да изберете най-добрите инструменти, които ще превърнат нуждите Ви в точни изисквания към продукта. Имаме богат опит с повечето от популярните платформи и езици за програмиране, включително тези на Microsoft като: .Net, C#, VB.NET, ASP.NET MVC, Web Forms, Web API, WPF, WCF, SPA, Entity, Framework, MS SQL Server.

Имаме и екип за отворени платформи, който се състои от архитекти на програмни решения, разработчици на приложения клиент-сървър с необходимите знания и умения да работят по всички видове проекти. Можем да се похвалим с богат опит в разработването на клиентски приложения по отношение на конфигуриране, разширяване и интегриране на съществуващи системи и инструменти с Java, PHP и др. Можем да разработим изцяло нов продукт на база клиентски изисквания или да интегрираме съществуващи инфраструктури, платформи, системи за управление на съдържание и др. по възможно най-добрия начин. Поддържаме проекти за създаване на частни и общодостъпни облачни среди чрез безплатни приложения като Java, PHP, AngularJS, Knockout.JS, jQuery, Spring framework, Hibernate, WordPress 

Лесният за навигация и гъвкав дизайн е от първостепенна важност, ако искате да отговорите на Вашите клиенти, в момента, в който те са готови да се обърнат към Вас. Времето, в което потребителите разчитат на десктоп и лаптоп устройства значително се съкращава в сравнение с времето, което те прекарват на мобилните устройства. Ние разбираме тези нужди и разработваме приложения за мобилни устройства, като създаваме приложения с гъвкав и лесен за използване дизайн, които могат да разширят опита на потребителя, така че Вашият продукт или услуга да бъдат достъпни, атрактивни и конкурентоспособни практически отвсякъде. Удовлетворението на потребителя е ключов фактор в нашата високо конкурентна среда. В огромното море от конкурентни предложения, тези, които печелят състезанието са точно тези, които могат да се поставят на мястото на потребителя и да поставят като приоритет удовлетворението на потребителя. Познанията ни в проектирането на потребителски интерфейс за вашия сайт или приложение създава продукт, който гарантира най-добро преживяване за крайния потребител – интуитивно лесен за навигация и приятен за очите. Нашите задълбочени проучвания по отношение на достъпността, скоростта на навигация и адекватността ще ни дадат възможност да изстреляме потребителския интерфейс в предните редици.

Контакти

Ул. Осъм 15, Пловдив

Телефон

+359 886 830 030

Email

limitlesstechnologybg@gmail.com

TOP